torsdag den 22. maj 2008

Forrygende natdyk ved Studstrupværket

22-05-2008

Den 21. maj var Palle vært for et arrangement ved Kaløvig Bådelaug.

Normalt ville jeg nok bruge betegnelsen "... var vi på dykkertur"; men det slår ikke helt til i dette tilfælde! Det var en klubaften af bedste skuffe. Det eneste der manglede, var flere klubmedlemmer!


Vi mødtes kl. 21, og da det skulle være et natdyk, måtte vi få tiden til at gå, indtil det blev mørkt. Det er nok ulempen ved at planlægge den tidligere sommers aktiviteter midt om vinteren :-)

Men det skal på ingen måde tolkes således, at vi sad rastløse og ventede tomt! Palle og Preben B., Jacob og Christian samt Maya og undertegnede sad rigtig og hyggede med kaffe, kakao, sodavand, flødeboller, makronbunde og en del mere hygge-spisen. Godt blandet med dykkersnak og andre røverhistorier måtte vi nærmest lige overtale os selv til at rejse os og komme i vandet, da mørket var faldet på.

Da først startsignalet var gået, gik det så også hurtigt, og vi drog undervands med knæklys, oplyst markeringsbøje og lysshow i form af lygter af forskellig styrke.

Én af de fascinerende ting ved natdyk er de store mængder af liv, der som teenagere på et diskotek føler sig i højere stemning og mere uovervindelige i mørket. Krabberne er lige så fremfusende, som de plejer at være; men ulke og ålekvabber ligger i større mængder og individstørrelser end om dagen, skrubberne er mere dovne til at bevæge sig og ørrederne står i store mængder i strømmen ved Hullet. Og alt sammen i det mørke vand, der lægger sig som et fredfyldt tæppe over én, så man slapper ekstra af under dykket.
Ikke uden grund er et dyk om natten noget af det, jeg sætter meget højt.

Alle mand vel tilbage igen, udstyret blev skyllet og pakket ned, og så skulle vi jo liiige drøfte aftenens oplevelser, indtryk og andet almindeligt ævl. Plus have spist det sidste chokolade!

En aften, der indeholdt det hele: Dyk, snak, chokolade og socialt samvær. Hvis ikke det er det, man er i en klub for, så ved jeg ikke, hvad det skulle være.

Tak til Palle for et rigtig godt arrangement!

(Jesper Schjællerup 22-05-2008)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar